Alevahti.fi

Halvat matkat

Matkustaminen voi olla kallista puuhaa. Senpä vuoksi monet yrittävät selvitä siitä mahdollisimman halvalla, jolloin etsitään niin sanottuja halpoja matkoja eli halpamatkoja.

Suosituimpia halpoja matkoja ovat äkkilähdot, eli niin sanotut kuumat lähdöt, jotka ovat matkantarjoajien jäännös- tai peruutuspaikkoja. Juuri sen takia ne ovat halpoja — ne on saatava myydyksi nopeasti, jotta matkalle ei jäisi tyhjiä paikkoja, mikä ei hyödytä ketään.

Halvat matkat, kuten äkkilähdöt, menevät yleensä nopeasti, joten varaamisessa ei kannata viivytellä yhtään. Suomalaiset matkatoimistot ovat helpoin ja turvallisin tapa ostaa äkkilähtö.

Suurimmat kulut matkoissa koostuvat majoituksesta, lennoista ja muista kuljetuksista. Näistä tekijöistä säästämällä putoaa matkan kokonaiskustannus merkittävästi.

Mieti miten pystyt helpoiten säästämään edellä mainituista seikoista. Onko kohteeseesi tarjolla esimerkiksi halpalentoyhtiöiden lentoja?

Tarvitsetko kuljetuksia matkakohteessasi ja miten pystyisit vähentämään niitä? Onko majoituksesi taso kuinka tärkeä tekijä matkasi onnistumisen kannalta, vai pärjäisitkö hieman vaatimattomammassa majoituksessa?

Näin löydät parhaat halpamatkat

  • Ala tutkimaan matkailusivustojen tarjouksia hyvissä ajoin ennen matkasi toteutumista.
  • Tarkkaile äkkilähtöjä haluamiisi kohteisiin
  • Toimi välittömästi löytäessäsi sopivalta tuntuvan matkan edullisesti
  • Pohdi miten voisit karsia matkasti kuluja, niin että matkan taso ei siitä merkittävästi kärsisi
  • Suunnittele ennalta mitä aiot matkalla tehdä – suunnittelemattomista aktiviteeteista tulee nopeasti yllättävän paljon kuluja
  • Hyödynnä tarjoukset myös matkakohteessa. Ota ennalta selvää esimerkiksi ruokapaikoista ja niiden hintatasosta

Halpoja matkoja on tarjolla lukuisiin kohteisiin ympäri maailman. Suosituimmat kohteet ovat Thaimaa, välimeren kohteet, sekä kaupunkikohteet Euroopassa.

Halvat matkat sopivat vaikkapa opiskelijalle

Halpamatkat

Opiskelijan matkabudjetti on yleensä hyvinkin pieni, joten matkustaminen on rajatumpaa. Tällöin on hyödyllistä pyrkiä säästämään matkakuluissa mahdollisimman paljon. Halpamatkat ovatkin yksi erinomainen vaihtoehto matkustelevalle opiskelijalle, joka ei halua käyttää yhtään ylimääräistä matkustellessaan.

Toivottavasti löydät avullamme parhaat halvat matkat. Päivitämme sivua jatkuvasti ja lisäämme linkkejä palveluihin, jotta löytäisit parhaat halpamatkat mahdollisimman vaivattomasti.

Lue myös

Ei kommentteja